Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sertéskaraj gazdagon recept

Sertéskaraj gazdagon recept

Elkészítési idő 70 perc

A Sertéskaraj gazdagon hozzávalói:
1.5 kg sertés rövid karaj
10 szelet szalonna - csemege
1 szál kolbász (füstölt)
2 fej hagyma - vörös
1 nagy csipet só - jódozott, finomított
1 csipet bors - fekete (őrölt)
7 bő evőkanál mustár
1 csapott evőkanál provence-i fűszerkeverék (bazsalikom , kakukkfű , rozmaring)


A Sertéskaraj gazdagon elkészítési módja:
Egy magas falú tepsit kibélelünk alufóliával úgy, hogy majd bele tudjuk csomagolni a húst. A karajt megmossuk, majd bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el teljesen, az alja maradjon egyben.A szeletek közé teszünk a szalonnacsíkokból, a kolbászból és a hagymakarikából is, sózzuk, borsozzuk. Fűszerekkel ízlés szerint megszórjuk a hús tetejét, majd mustárral jól megkenjük. Kis vizet öntünk köré, majd becsomagoljuk az alufóliába, és betesszük az előmelegített sütőbe. Amikor megpuhult, kicsomagoljuk, és hagyjuk, hogy megpiruljon!Ízlés szerinti körettel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sertéskaraj gazdagon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook