Sajtos-tejfölös melegszendvics recept
8 perc
A Sajtos-tejfölös melegszendvics hozzávalói:
szikkadt kenyérszeletek
tejföl
reszelt trappista
fokhagymakrém
A Sajtos-tejfölös melegszendvics elkészítési módja:
A kenyerek egyik oldalát világosra sütjük az asztali grillben. A másik felét megkenjük tejföllel majd 0,5 cm vastagon megszórjuk reszelt trappistával. Addig sütjük, amíg a sajt egy kicsit barnás lesz. Megbolondítjuk vékonyan rákent fokhagymakrémmel.
Ez a világon a legegyszerűbb, a leggyorsabb és (legalábbis a családom számára) megunhatatlan melegszendvics.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. szept. 12. 20:29
A sajtos-tejfölös melegszendvics elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.