Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tojástorta recept

Tojástorta recept

A Tojástorta hozzávalói:
4 közepes burgonya
8 dkg zöldborsó
4 tojás, ebből 2 keményre főzött
1 nagy fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
olaj
pirospaprika, szerecsendió, bors, só


A Tojástorta elkészítési módja:
A héjában megfőzött burgonyát hámozás után villával összetörve keverőtálba teszem. Az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítom, hozzáadom a zúzott fokhagymát, s puhára párolom velük a zöldborsót. A két nyers tojást habosra keverem, sóval, borssal, szerecsendióval, pirospaprikával fűszerezem. Lazán összedolgozom a burgonyával, a párolt borsóval és a két felkockázott tojással. Egy mély, olajjal kikent tűzálló tálba terítem a masszát, s előmelegített sütőben, közepes tűznél kb. 20 perc alatt készre sütöm.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tojástorta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook