Sajtkrémmel töltött bundáskenyér recept
15 perc
A Sajtkrémmel töltött bundáskenyér hozzávalói:
6 db tojás,
1 bagett,
1 doboz kockasajt
1 csokor snidling,
1 teáskanál só,
1 csipet bors,
napraforgóolaj.
A Sajtkrémmel töltött bundáskenyér elkészítési módja:
Verd fel a tojásokat és add hozzá a sót, a borsot és a finomra vágott snidlinget. Karikázd fel a kenyeret 1 centiméteres szeletekre. Minden második szeletet alaposan kenj meg kockasajttal, ragassz össze 2-2 kenyérszeletet, majd forgasd meg a szendvicseket a snidlinges tojásban és forró olajban süsd őket aranybarnára.
A kockasajt helyett lehet zöldfűszeres, vagy egyég ízesítésű vajkrémeket is használni.
Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2012. nov. 21. 14:34
A sajtkrémmel töltött bundáskenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.