Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Sajtkrémmel töltött bundáskenyér recept

Sajtkrémmel töltött bundáskenyér recept

Elkészítési idő 15 perc

A Sajtkrémmel töltött bundáskenyér hozzávalói:
6 db tojás,
1 bagett,
1 doboz kockasajt
1 csokor snidling,
1 teáskanál só,
1 csipet bors,
napraforgóolaj.


A Sajtkrémmel töltött bundáskenyér elkészítési módja:
Verd fel a tojásokat és add hozzá a sót, a borsot és a finomra vágott snidlinget. Karikázd fel a kenyeret 1 centiméteres szeletekre. Minden második szeletet alaposan kenj meg kockasajttal, ragassz össze 2-2 kenyérszeletet, majd forgasd meg a szendvicseket a snidlinges tojásban és forró olajban süsd őket aranybarnára.

A kockasajt helyett lehet zöldfűszeres, vagy egyég ízesítésű vajkrémeket is használni.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A sajtkrémmel töltött bundáskenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook