Rózsák recept


Tészta
1 pohár liszt
fél pohár búzadara
0,5dl olaj
0,5dl natúr joghúrt
6dkg puha margarin
fél csomag sütőpor
piros vagy sárga étlfesték
szirupp
1,5pohár víz
1,5 pohár cukor,
1/2 citrom leve
A Rózsák elkészítési módja:
összegyurjuk ,hideg helyre tesszük. Atésztát kinyújtjuk ,2-3 mm vastagra,pohárral köröket szaggatunk , 6 kört sorba rakunk ,az elsőre sorba m mogyoró szemet teszünk ,/úgy hogy a körök félig fedjék egymást, feltekerjük , kétté vágjuk , 180fokon 20 percig sütjük ,közben a sziruppot jól felfőzzük , aztán kihűtjük majd a kész sütire locsoljuk
kicsit a szírmokat eligazítjuk
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: zsuzskabuska, 2012. febr. 19. 20:18
A rózsák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.