Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Roston sült borjúmáj hagymakörettel recept

Roston sült borjúmáj hagymakörettel recept

A Roston sült borjúmáj hagymakörettel hozzávalói:
60 dkg borjúmáj
70 dkg lilahagyma
1,2 dl száraz vörösbor
1 zsályaág
1 evőkanál olaj

bors


A Roston sült borjúmáj hagymakörettel elkészítési módja:
A hagymát karikára vágjuk,a zyálya levelet csíkokra.A vörösbort felforraljuk,beletesszük a hagymát és a zyályát.Fedő alatt kis lángon 10 percig pároljuk. A szeletelt májat forró olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. A májat tálaláskor sózzuk borsozzuk és a párolt hagymával körítjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A roston sült borjúmáj hagymakörettel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook