Roston sült borjúmáj hagymakörettel recept
A Roston sült borjúmáj hagymakörettel hozzávalói:60 dkg borjúmáj
70 dkg lilahagyma
1,2 dl száraz vörösbor
1 zsályaág
1 evőkanál olaj
só
bors
A Roston sült borjúmáj hagymakörettel elkészítési módja:
A hagymát karikára vágjuk,a zyálya levelet csíkokra.A vörösbort felforraljuk,beletesszük a hagymát és a zyályát.Fedő alatt kis lángon 10 percig pároljuk. A szeletelt májat forró olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. A májat tálaláskor sózzuk borsozzuk és a párolt hagymával körítjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. aug. 14. 16:29
A roston sült borjúmáj hagymakörettel elkészítési módja és hozzávalói.