Rizs parasztlány módra recept
A Rizs parasztlány módra hozzávalói:rizs
szalonna
leves
vaj
petrezselyem
bazsalikom
parmezán
só
bors
A Rizs parasztlány módra elkészítési módja:
200 g húsos hasaalja szalonnát apró kockákra vágunk és 75 g vajban megpirítjuk. Hozzáadunk 400 g rizst, 2-3 percig kevergetjük, hogy átvegye a szalonna zsírját. Arányosan felöntjük levessel. Sózzuk és kellõképpen borsozzuk. Egy csokor petrezselymet és bazsalikomot összetörünk és megfõzzük benne, majd kivesszük belõle. A fõzés ideje kb. 20 perc. A végén reszelt parmezánnal hintjük meg.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 98a882c496, 2008. okt. 24. 14:10
A rizs parasztlány módra elkészítési módja és hozzávalói.