A herceg rántottája recept
A herceg rántottája hozzávalói:tojás
vaj
hagyma
paradicsompüré
só
bors
paprika
A herceg rántottája elkészítési módja:
Egy hagymát pirítsunk meg egy diónyi vajban, szórjuk meg paprikával. 8 tojást verjünk fel, sózzuk, borsozzuk. 30 g vajat olvasszunk fel egy serpenyõben és a tojás negyed részét öntsük bele. Amikor a tojás megszilárdul, rázzuk meg, hogy elszakadjon a serpenyõ aljától. A közepére a pirított hagyma negyedét helyezzük paradicsompürével és paprikával. A széleket fordítsuk közép irányba és egy pár percig még süssük tovább és így csúsztassuk egy tányérra. Hasonló módon megfelelõ arányban készítsünk másik három rántottát.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: 98a882c496, 2008. szept. 27. 15:07
A herceg rántottája elkészítési módja és hozzávalói.