Mortadella-tekercs recept
A Mortadella-tekercs hozzávalói:mortadella
krumpli
tojás
tej
parmezán
bazsalikom
paradicsompüré
só
A Mortadella-tekercs elkészítési módja:
200 g krumplit héjában megfõzünk, megtisztítjuk és megtörjük. Két kanálnyi parmezánt adunk hozza és pár apróra vágott bazsalikomlevelet (lehetõleg frisset). Fûszerezzük, 2 evõkanál paradicsompürét adunk hozza és egy pohár meleg tejet. A keveréket 7-8 közepes vastagságú mortadellára helyezzük, összegöngyöljük és fapálcikával rögzítjük. Egy lábosba 4 evõkanál paradicsompürét teszünk, 20-25 percig sütõben pároljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 98a882c496, 2008. okt. 21. 13:43
A mortadella-tekercs elkészítési módja és hozzávalói.