Rántott kelkáposztám recept
A Rántott kelkáposztám hozzávalói:1 db kisebb kelkáposzta
só, majoranna
liszt, tojás, zsemlemorzsa
A Rántott kelkáposztám elkészítési módja:
A káposztát jól megmosom folyó víz alatt, majd cikkekre darabolom. Fogvájóval több helyen összetűzöm, majd sós - majorannás vízben 5 percig főzöm. Ezután lecsorgatom és hagyom kicsit hűlni. Kiszedegetem a fogvájókat és óvatosan hagyományos módon panírozom /liszt - tojás - morzsa/, majd forró olajban kisütöm. A panír szépen összetartja, sütés közben már nem esik szét.
Fotó megtekinthető a naplóm 722-es bejegyzésében.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2011. szept. 17. 16:23
A rántott kelkáposztám elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.