Rakott tészta recept


száraz tészta (bármilyen)
burgonya
darált főtt tarja, esetleg párizsi, vagy maradék
tejföl vagy tejszín
sajt
A Rakott tészta elkészítési módja:
Egy közepes méretű zománcos tepsihez én fél kiló száraztésztát, (én rövid metéltet szoktam használni hozzá) és 1 kg kis kockára vágott krumplit egyszerre sós vízben megfőzök. Leszűröm. A tepsit kikenem, rá egy sor tésztás krumpli, utána jön a darált főtt tarja, ízlés szerint, én kb 40 dkg szoktam tenni, majd ismét a tésztás krumpli. Tetejére tejföl, reszelt sajt. Sütőben addig sütni, míg pirosodni kezd a teteje
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Mida8181, 2007. jan. 22. 18:34
A rakott tészta elkészítési módja és hozzávalói.