Burgonyás pecsenyekrém recept

10 dkg bármilyen maradék sülthús (csont nélkül)
3-4 ek pecsenyezsír
1 nagy, héjában főtt burgonya
1 ek sűrített paradicsom
1 teáskanál mustár
1 teáskanál finomra vágott zöldhagymaszár (vagy snidling)
ízlés szerint só
1 késhegynyi törött fekete bors
1 gerezd fokhagyma
A Burgonyás pecsenyekrém elkészítési módja:
A meghámozott burgonyát és a darabokra vágott húst ledarálom, majd hozzáadom a pecsenyezsírt, a zúzott fokhagymát, a s.paradicsomot, a mustárt és az összes fűszert. Habosra keverem, és jól lehűtve tálalom.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. okt. 28. 11:03
A burgonyás pecsenyekrém elkészítési módja és hozzávalói.