Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rakott pecsenye recept

Rakott pecsenye recept

Elkészítési idő 60 perc

A Rakott pecsenye hozzávalói:
6 szelet csirkemell vagy pulyka mell
25 dkg gomba
1 közepes fej hagyma.
3 ek tejföl
1 kg krumpli
Fűszerek (delikát, só, bors, piros paprika )


A Rakott pecsenye elkészítési módja:
A hús szeleteket natúr szeletként megsütöm. A hagymát apróra szelem , majd ráteszem az apró szeletekre szelt gombát, fűszerezem és össze párolom. A krumplit megpucolom és karikára vágom, majd kisütöm olajban. Végül fogok egy üvegtálat ( hőállót) az aljára halmazom a krumplit, a tetejére a húsit, a húsi tetejére a gombát. 1 dl vizet felforralok, elkeverek benne 3 ek tejföl meg 1 ek delikátot, ezzel a lével megöntözöm a rakottast, aztán lefedem és beteszem a mikroba vagy a sütöbe 10-15 percre

Nagyon fini és könnyű :-)


Kategória: Húsételek receptjei


A rakott pecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook