Kelt burgonyás pogács recept
A Kelt burgonyás pogács hozzávalói:20 dkg főt burgonya
15 dkg margarin
40 dkg liszt
1 kis dobozos tejföl
1 tojás
1 tasak instant élesztő
25 dkg sajt
só, bors
A Kelt burgonyás pogács elkészítési módja:
A főt burgonyát áttöröm a mararinnal, hozzá keverem a tojást, a tejfölt, az élesztőt, a lisztet és végül 15 dkg sajtot. ( fűszerezem : só, bors ) Meleg helyen egy fél órát kelesztem. Egy ujjnyi vastagságúra nyújtom kiszaggatom, megkenem tojással vagy tejföllel és megszórom a maradék sajttal.
Kép ról a naplómban 52-es bejegyzésnél :-)
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Nikó81, 2009. ápr. 28. 18:12
A kelt burgonyás pogács elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.