Rakott krumpli kukoricával recept


Héjában főtt krumpli
Főtt tojás
Kukorica konzerv
Sajtszósz (zacskós por)
margarin
Tej
olaj
zsemlemorzsa
tejföl
Mind tetszés szerinti mennyiségben, ízlés szerint
A Rakott krumpli kukoricával elkészítési módja:
Kiolajozzuk a tepsit, beszórjuk egy kis zsemlemorzsával. Jöhet a krumpli réteg, amit megsózunk. Erre tesszük a főtt tojás szeleteket, szintén sózzuk. A következő krumpliréteg után ráborítjuk a konzerv kukoricát, majd újabb krumpli jön - természetesen sózzuk. Ezután a zacskón lévő utasítás szerint elkészítjük a sajtszószt és ráöntjük az egészet az elkészített krumplira. Erre még egy doboz tejfölt rásimítunk és máris süthető :-))
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: 659f3f04e6, 2008. okt. 30. 19:51
A rakott krumpli kukoricával elkészítési módja és hozzávalói.