Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Dán pásztortál recept

Dán pásztortál recept

A Dán pásztortál hozzávalói:
- 60 dkg húsból pörkölt (sertés, pulyka...)
- 60 dkg burgonyából krumplipüré
- 1 konzerv morzsolt kukorica
- 5-10 dkg sajt (bármilyen, ami reszelhető)


A Dán pásztortál elkészítési módja:
A húsból hagyományos módon pörköltet készítünk, a burgonyából pedig burgonyapürét. Egy tűzálló tálat kivajazunk, és morzsával meghintjük. Az aljára tesszük a burgonyapüré felét, majd rá a pörköltet, majd a kukoricát, s végül a maradék burgonyát. Ha ez kész, akkor az egészet meghintjük reszelt sajttal. Kb. negyed órára a sütőbe tesszük, hogy a sajt ráolvadjon, s máris fogyaszthatjuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A dán pásztortál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook