Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Apuliai töltött hagyma (Olasz étel) recept

Apuliai töltött hagyma (Olasz étel) recept

Elkészítési idő 40 perc

Az Apuliai töltött hagyma (Olasz étel) hozzávalói:
- 8 fej vöröshagyma
- 5 dkg reszelt sajt
- 2 tojássárgája
- őrölt szerecsendió
- 2 evőkanál olívaolaj
- őrölt bors
- só


Az Apuliai töltött hagyma (Olasz étel) elkészítési módja:
Főzzük meg a hagymákat sós vízben, majd vegyük ki őket, vágjuk le a tetejüket, és szedjük ki a belsejüket. A belső részt vágjuk fel apróra, és keverjük el egy tálban a tojássárgájával, a sajttal, az őrölt szerecsendióval, a sóval és a borssal. Ezt a masszát töltsük bele a hagymába. Tegyük vissza rájuk a tetejüket, és helyezzük mindet egy tűzálló edénybe. Locsoljuk meg olajjal az egészet, és tegyük előmelegített sütőbe. Süssük készre, majd egy tányérra kiszedve tálaljuk.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


Az apuliai töltött hagyma (olasz étel) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook