Apuliai töltött hagyma (Olasz étel) recept
40 perc
Az Apuliai töltött hagyma (Olasz étel) hozzávalói:
- 8 fej vöröshagyma
- 5 dkg reszelt sajt
- 2 tojássárgája
- őrölt szerecsendió
- 2 evőkanál olívaolaj
- őrölt bors
- só
Az Apuliai töltött hagyma (Olasz étel) elkészítési módja:
Főzzük meg a hagymákat sós vízben, majd vegyük ki őket, vágjuk le a tetejüket, és szedjük ki a belsejüket. A belső részt vágjuk fel apróra, és keverjük el egy tálban a tojássárgájával, a sajttal, az őrölt szerecsendióval, a sóval és a borssal. Ezt a masszát töltsük bele a hagymába. Tegyük vissza rájuk a tetejüket, és helyezzük mindet egy tűzálló edénybe. Locsoljuk meg olajjal az egészet, és tegyük előmelegített sütőbe. Süssük készre, majd egy tányérra kiszedve tálaljuk.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: 4c35511f0b, 2008. okt. 26. 10:22
Az apuliai töltött hagyma (olasz étel) elkészítési módja és hozzávalói.