Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Fogyi leves I. (KApros csirkeragulaves) recept

Fogyi leves I. (KApros csirkeragulaves) recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Fogyi leves I. (KApros csirkeragulaves) hozzávalói:
30 dkg csirkemell (felkockázva)
4 szál répa
2 szál petrezselyem
1 karalábé felkockázva,
2 marék zöldborsó,
3 szál újhagyma zöldjével együtt,
egy csomó friss kapor
ételízesítő
bors
tejföl
olívaolaj
fél kelkáposzta


A Fogyi leves I. (KApros csirkeragulaves) elkészítési módja:
A karikára vágott újhagymát az olivaolajon egyhén megfuttajuk, majd hozzáadjuk a húst. Amikor már majdnem fehér, akkor hozzádobjuk a zöldségeket. Majdnem puhára pároljuk. Felengedjük vízzel, ízesítjük ételízesítővel, borssal. Készre főzzük. A kaprot apróra vágjuk és a forrásban lévő levesbe dobjuk. Tejföllel tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A fogyi leves i. (kapros csirkeragulaves) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook