Fogyi leves I. (KApros csirkeragulaves) recept




30 dkg csirkemell (felkockázva)
4 szál répa
2 szál petrezselyem
1 karalábé felkockázva,
2 marék zöldborsó,
3 szál újhagyma zöldjével együtt,
egy csomó friss kapor
ételízesítő
bors
tejföl
olívaolaj
fél kelkáposzta
A Fogyi leves I. (KApros csirkeragulaves) elkészítési módja:
A karikára vágott újhagymát az olivaolajon egyhén megfuttajuk, majd hozzáadjuk a húst. Amikor már majdnem fehér, akkor hozzádobjuk a zöldségeket. Majdnem puhára pároljuk. Felengedjük vízzel, ízesítjük ételízesítővel, borssal. Készre főzzük. A kaprot apróra vágjuk és a forrásban lévő levesbe dobjuk. Tejföllel tálaljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 4c35511f0b, 2008. szept. 21. 13:55
A fogyi leves i. (kapros csirkeragulaves) elkészítési módja és hozzávalói.