Raffaello gombóc recept
A Raffaello gombóc hozzávalói:1 dl víz
20 dkg cukor
1 ráma margarin
1cs.vaniliás cukor
30
dkg túrista tejpor
kókuszreszelék
mogyoró vagy mandula v.dió
A Raffaello gombóc elkészítési módja:
1 dl vizet,20dkg cukorral felforralunk,kicsit kihűtjük,azután óvatosan belekeverjük az 1 ráma margarint,1 csomag vaniliás cukrot,a 30 dkg tejport és a 25 dkg kókuszreszeléket.Ezeket jól összegyúrjuk.A kapott masszát jól kihűtjük.Golyókat készítünk belőle,aminek a közepébe mogyórót v.mandulát v. diót tehetünk.A kész golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk.Hütőben tároljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: NYÁRI MÁRTA, 2008. szept. 11. 07:52
A raffaello gombóc elkészítési módja és hozzávalói.