Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Puncsos-habos piskótatorta recept

Puncsos-habos piskótatorta recept

Elkészítési idő 25 perc

A Puncsos-habos piskótatorta hozzávalói:
200g babapiskóta
1 puncsos főzős pudingpor
3 ek cukor
0,5 l tej

1 tejszínhabpótlópor (coop)
2 dl tej

1 tortazselépor (coop)
3 ek cukor
250 ml víz

1 zacskó mazsola
1 zacskó színes tortadara


A Puncsos-habos piskótatorta elkészítési módja:
Előkészítem a kapcsos tortaformát. Megfőzöm előírás szerint a tortazselét. Megcsinálom előírás szerint a tejszínhabot. Elkészítem előírás szerint a puncspudingot. Rétegezem a formába a következőképpen: Babapiskóta, puding, mazsola, babapiskóta, tejszínhab, zselé, tortadara. Beteszem éjszakára a hűtőbe, másnapra szívja meg magát a piskóta. Leveszem a formát, és olyan, mint egy igazi tort

Ha a darát nem teszem rá a zselé megszilárdulása után, akkor ropogós lesz, viszont nem folyik színesen széjjel.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A puncsos-habos piskótatorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook