Eperdarabos-vaníliás puding-torta recept
25 perc
Az Eperdarabos-vaníliás puding-torta hozzávalói:
200g babapiskóta
1 (főzős)eperdarabos-vaníliapudingpor
3 ek cukor
0,5 l tej
1 tejszínhabpótlópor (coop)
2 dl tej
1 tortazselépor (coop)
3 ek cukor
250 ml elkészített szamócaszörp (más piros is lehet)
20 dkg eper (lehetőleg friss)
Az Eperdarabos-vaníliás puding-torta elkészítési módja:
Előkészítem a kapcsos tortaformát. Megfőzöm előírás szerint a tortazselét. Megcsinálom előírás szerint a tejszínhabot. Elkészítem előírás szerint az eperdarabos-vaníliapudingot. Rétegezem a formába a következőképpen: Babapiskóta, puding, babapiskóta, tejszínhab, zselé, eper. Beteszem éjszakára a hűtőbe, másnapra szívja meg magát a piskóta. Leveszem a formát, és olyan, mint egy igazi torta.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2008. dec. 16. 19:48
Az eperdarabos-vaníliás puding-torta elkészítési módja és hozzávalói.