Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Eperdarabos-vaníliás puding-torta recept

Eperdarabos-vaníliás puding-torta recept

Elkészítési idő 25 perc

Az Eperdarabos-vaníliás puding-torta hozzávalói:
200g babapiskóta
1 (főzős)eperdarabos-vaníliapudingpor
3 ek cukor
0,5 l tej

1 tejszínhabpótlópor (coop)
2 dl tej

1 tortazselépor (coop)
3 ek cukor
250 ml elkészített szamócaszörp (más piros is lehet)

20 dkg eper (lehetőleg friss)


Az Eperdarabos-vaníliás puding-torta elkészítési módja:
Előkészítem a kapcsos tortaformát. Megfőzöm előírás szerint a tortazselét. Megcsinálom előírás szerint a tejszínhabot. Elkészítem előírás szerint az eperdarabos-vaníliapudingot. Rétegezem a formába a következőképpen: Babapiskóta, puding, babapiskóta, tejszínhab, zselé, eper. Beteszem éjszakára a hűtőbe, másnapra szívja meg magát a piskóta. Leveszem a formát, és olyan, mint egy igazi torta.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az eperdarabos-vaníliás puding-torta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook