Pulykamell savanyú káposztával ( 1 személyre) recept



10 dkg pulykamell,
10 dkg savanyú káposzta,
1/2 dl kefír,
3 dkg trapista sajt,
1 teáskanál torma,
étolaj,
A Pulykamell savanyú káposztával ( 1 személyre) elkészítési módja:
A tormát elkeverjük a káposztával és fél órára hűttőbe tesszük hogy összeérjen.A húst felszeleteljük, olajozott tűzálló tálba rakjuk. Ráterítjük a káposztát, kevés vizet öntünk alá, fóliával letakarjuk, és 30 percig sütjük. Ezután rákanalazzuk a kefírt, megszórjuk a reszelt sajtal és pirosra sütjük.
Főtt rízzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: sütimama, 2009. dec. 10. 22:28
A pulykamell savanyú káposztával ( 1 személyre) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.