Tejfölös husi recept

4 db csirkemell,
450 gr tejföl,
10 dkg sajt,
2 evőkanál olaj,
só,
bors,
pirospaprika,
majoranna,
szerecsendió,
fokhagyma,
A Tejfölös husi elkészítési módja:
A csirkemelleket nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.Megszórjuk majorannával, szerecsendióval. Meglocsoljuk az olajjal, jól összeforgatjuk és 1-2 órára hűttőbe rakjuk. A tejfölbe elkeverjük a pirospaprikát és a zúzott fokhagymát. A husokat egy serpenyőben hírtelen lesütjük hogy piros legyen. A tejföl felét tepsibe kenjük, rátesszük a hússzeleteket, és meglocsoljuk a maradék tejföllel. Alufóliával letakarva puhára sütjük, majd a fóliát levéve megszórjuk reszelt sajttal és rápirítjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: sütimama, 2009. nov. 15. 22:35
A tejfölös husi elkészítési módja és hozzávalói.