Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rakott csirke III. recept

Rakott csirke III. recept

A Rakott csirke III. hozzávalói:
CSIRKEMELL (2db.) JUHTÚRÓ (25dkg.) TEJFÖL (4dcl.) CSUSZATÉSZTA FÜSTÖLT SZALONNA (5dkg.) TOJÁS(1db.) OLAJ(1e.k.) MUSTÁR,SÓ,BORS,


A Rakott csirke III. elkészítési módja:
a csuszatésztát kifőzz a csirkét csíkokra vágjuk, elősütjük a szalonnát lepirítjuk a juhtúrót kikeverjük a tejföllel, ízesítjük Kivajazunk egy tűzálló tálat, a rétegezést a tésztával kezdjük, aztán a szalonna, csirek, majd az öntet...és így tovább. A TETEJÉT MEGSZÓRJUK RESZELT SAJTTAL, ÉS ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBEN KÉSZRE SÜTJÜK.

Neten olvastam, elkészítettem és még sikerült is :))


Kategória: Húsételek receptjei


A rakott csirke iii. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook