Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Ponty zöldséggel recept

Ponty zöldséggel recept

A Ponty zöldséggel hozzávalói:
4 szelet tisztított ponty
2 evőkanál olaj
40 dkg vegyes mirelit zöldség
petrezselyemzöld
4 dkg vaj
1 teáskanál cayenne bors
1 teáskanál liszt



A Ponty zöldséggel elkészítési módja:
A halszeleteket lesózzuk és félrerakjuk. A vegyes zöldséget kevés vízzel puhára pároljuk. A halszeleteket lisztbe mártjuk majd az olajban pirosra sütjük. A megpuhult zöldséget vajon megforgatjuk, meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel. A halat megszórjuk a borssal és ráhalmozzuk a zöldségeket.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A ponty zöldséggel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook