Ponty zöldséggel recept
A Ponty zöldséggel hozzávalói:4 szelet tisztított ponty
2 evőkanál olaj
40 dkg vegyes mirelit zöldség
petrezselyemzöld
4 dkg vaj
1 teáskanál cayenne bors
1 teáskanál liszt
só
A Ponty zöldséggel elkészítési módja:
A halszeleteket lesózzuk és félrerakjuk. A vegyes zöldséget kevés vízzel puhára pároljuk. A halszeleteket lisztbe mártjuk majd az olajban pirosra sütjük. A megpuhult zöldséget vajon megforgatjuk, meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel. A halat megszórjuk a borssal és ráhalmozzuk a zöldségeket.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2016. febr. 12. 10:04
A ponty zöldséggel elkészítési módja és hozzávalói.