Gombás ponty recept
A Gombás ponty hozzávalói:4 szelet tisztított ponty
20 dkg gomba
2 ek. olaj
1 mokk.k. őrölt bors
1 teásk. liszt
vágott petrezselyem
vöröshagyma
1 pohár tejföl
só
A Gombás ponty elkészítési módja:
A halszeleteket besózzuk, forró olajban pirosra sütjük, majd tűzálló tálra rakjuk. Az olajban megdinszteljük a finomra vágott hagymát, a gombát, sózzuk, borsozzuk, zsírjára pirítjuk. Meghintjük liszttel, rászórjuk a petrezselymet. Beletesszük a tejfölt és kb. fél dl. vízzel felforraljuk. Ráöntjük a halszeletekre, még 5 percig forraljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2016. febr. 11. 08:49
A gombás ponty elkészítési módja és hozzávalói.