Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rák paradicsommal és fetával recept

Rák paradicsommal és fetával recept

Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 186 kcal
Zsírtartalom 6 gramm
Szénhidráttartalom 11 gramm

A Rák paradicsommal és fetával hozzávalói:
3 ek olívaolaj
2 fej vöröshagyma
2x400 grammos konzerv darabolt paradicsom sűrű paradicsomszószban
csipetnyi cukor
350 gramm tisztított rák, ha mélyhűtött, akkor felengedve
100 gramm feta sajt
3 ek apróra vágott petrezselyemzöld


A Rák paradicsommal és fetával elkészítési módja:
1. Hevítsünk fel 3 ek olívaolajat serpenyőben, tegyük bele a vöröshagymát, és óvatosan pirítsuk meg amig megpuhul és halványbarna lesz. Adjuk hozzá a paradicsomot, egy csipet cukrot, és lassú tűzön pároljuk 5 percig. 2. Szórjuk bele a rákot, sózzuk, borsozzuk, és kis lángon főzzük addig amíg a rák teljesen átmelegszik. 3. Halmozzuk rizsre vagy tésztára, majd morzsoljuk rá a feta sajtot, és hintsük meg apróra vágott petrezselyemzölddel.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rák paradicsommal és fetával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook