Rák paradicsommal és fetával recept
20 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
186 kcal
6 gramm
11 gramm
3 ek olívaolaj
2 fej vöröshagyma
2x400 grammos konzerv darabolt paradicsom sűrű paradicsomszószban
csipetnyi cukor
350 gramm tisztított rák, ha mélyhűtött, akkor felengedve
100 gramm feta sajt
3 ek apróra vágott petrezselyemzöld
A Rák paradicsommal és fetával elkészítési módja:
1. Hevítsünk fel 3 ek olívaolajat serpenyőben, tegyük bele a vöröshagymát, és óvatosan pirítsuk meg amig megpuhul és halványbarna lesz. Adjuk hozzá a paradicsomot, egy csipet cukrot, és lassú tűzön pároljuk 5 percig. 2. Szórjuk bele a rákot, sózzuk, borsozzuk, és kis lángon főzzük addig amíg a rák teljesen átmelegszik. 3. Halmozzuk rizsre vagy tésztára, majd morzsoljuk rá a feta sajtot, és hintsük meg apróra vágott petrezselyemzölddel.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: freshlinda, 2007. okt. 19. 13:31
A rák paradicsommal és fetával elkészítési módja és hozzávalói.