Pityókapizza recept


2 közepes pityóka(krumpli)
1 tojás
sajt
szalámi
ketchup
só
bors
olaj
A Pityókapizza elkészítési módja:
A pityókát megreszeljük, serpenyőbe olajat töltünk, kb egy kanálnyit, elterítjük a reszelt krumplit, mint egy pizzalapot. Megsütjük az alsó oldalát, ráöntjük a felvert tojást, amit megsózunk, borsozunk. Ekkor megfordítjuk, ráreszeljük a sajtot, szalámit. Lefedjük, megsütjük a tojásos oldalát is, közben ráolvad a sajt. Tányérra csúsztatjuk, és pöttyökben ketchupot teszünk rá. Cikkekre vágjuk mint a pizzát.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Otsike, 2021. aug. 31. 12:19
A pityókapizza elkészítési módja és hozzávalói.