Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kapros-túrós sós palacsinta recept

Kapros-túrós sós palacsinta recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Kapros-túrós sós palacsinta hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:
8 db sós palacsinta
20 dkg túrós
2 dl tejföl
1 nagy csokor kapor
10 dkg füstölt szalonna


A Kapros-túrós sós palacsinta elkészítési módja:
A kaprot megmostam és fölaprítottam. A füstölt szalonnát apró kockákra vágtam és zsírját kisütöttem. A túrót áttörtem, egy deci tejföllel simára kevertem, sóztam. Hozzáadtam a kisütött szalonnakockák felét és az apróra vágott kaprot. A palacsintákat egyenként megkentem a túrós töltelékkel, felgöngyöltem és a szalonnazsírral kikent tűzálló tálba fektettem. Tejföllel meglocsoltam, rászórtam a többi szalonnakockát és forró sütőbe tettem. 200 C-on kb.10 perc alatt megpirítottam és forrón tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kapros-túrós sós palacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook