Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Piedone húsos bab (wokban) recept

Piedone húsos bab (wokban) recept

A Piedone húsos bab (wokban) hozzávalói:
20 dkg tarka bab
30 dkg sovány darált marhahús
10 dkg vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 babérlevél
5 dkg paradicsompüré
1 dkg chili fűszerkeverék
10 dkg marinált paprika
1 dl olaj



A Piedone húsos bab (wokban) elkészítési módja:
A vöröshagymát kockára vágjuk,olajban megpirítjuk,majd hozzáadjuk az áztatott babot és darált húst.Sóval,babérlevéllel,zúzott fokhagymával ízesítjük,annyi vízzel engedjük fel hogy jól ellepje.A wokban puhára pároljuk.Tálalás előtt beletesszük a a csíkokra vágott marinált paprikát és a paradicsompürét.Ha megfőtt tálra borítjuk paprikacsíkokkal és sülthagymakarikával díszítjük.Puha friss kenyérrel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A piedone húsos bab (wokban) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook