Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok.van olyan aki plauenilt és prednisolont is
Szedett egyszerre?
Értem, köszönöm szépen a válaszaitokat. Én is kaptam már választ az új koordinátoromtól.
Miri, sajnálom, hogy így alakult! Akkor Oliviával is hátha jó lesz együtt dolgozni. Drukkolok, hogy januárban minden rendben legyen!
Juli neked is nagyon drukkolok, hogy a következő ultrahang már teljesen megnyugtató legyen!
Szia..Én leálktam mert közbe beteg is lettem lázas...
Meg ma kaptam választ..
De én már Pozsonybol mert mert mi már oda járunk mert elmultam 50 éves...
Ott Oliviát kaptam..
De nem is tudod volna még protokolt addni neke.Mert irta hogy Emesénél valami komplikáció van és semit sem küldöt el rólunk neki...De aranyos volt megbeszéltúk hogy december elején küldöd neki ki eredményeket meg magunról par dolgot hogy megismerhesen minket .És igy mi január 1 en kezdünk majd....
Lehet, hogy az az általánosabb, hogy a 6. héten már van szívcső pulzálás, de nekem az elmúlt fél évben két ismerősömnek is megszületett a gyereke, akiknél csak a 7. hétnél jelentkezett a szívcső pulzálás.
Növeszd szépen tovább a picurt. 🍀
Itt egy lista a méretekkel. Ebben a korban kb napi 1mm-t nő az embrió. 6 hét 5 naposan olyan 9 mm kell legyen.
6 hét 1 naposan volt 4,6mm a CRL. Volt szívcsőpulzálás.
A szívcsőpulzálás mindig a fogantatás utáni 21. napon indul, de nem biztos, hogy az ultrahang elég jó ahhoz, hogy kimutassa.
Nálad mi a helyzet?
Szia..Még semki sem irt..
Én Emesének irtam onnan anyit kaptam csak vissza hogy ő nem lesz mert babat var....Majd valaki jelentkezni fog...
De most olvasom a facebukos Brnos csoportba hogy sokaknak Emese vissza irt hogy Gál Andrea lesz..
Én 4 évig voltam kapcsolatba Emesével azóta a kordinátorom .És furcsa hogy amenyi pénzt mar a klinikán hagytunk és semi segítséget nem kapok most...
Szia!
A protokollod megvan már? Gyógyszerek betárazva? Csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor én elkezdeném, aztán ha jelentkezik az új koordinátor, akkor megírnám, hogy elkezdtem.
Sziasztok..Egy kis segítseget szeretnék ..Aki Brno Reprofitba jár és Emese a kordinátora ..Az most kit kapot Emese helyet.?.Mert ma jött meg a mensim es irtam Emesének hogy akkor most kezdenénk.De azt a választ kaptam hogy ő babat vár és majd valamelyik kolléganő fog majd jelentkezni...
De holnaptol szednem kénne már a gyógyszereket...De még senki sem jelentkezet.
Igy most kész vagyok mert megy az idő es ha most nem tudunk kezdeni akkor mar csak januárba tudunk csak kezdeni...
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. A Reprofit Klinikára jártunk évekig, ezalatt több orvost is kellett váltanom itthon, nem az én akaratomból. Dr Spánik Gábor, Dr Vass Zoltán és Dr Antritter Zsófiához jártam. 23-ban sikeres beültetésnek köszönhetően megszületett a kislányunk, maradt 4 embriónk, szeretnénk újra jelentkezni beültetésre, viszont kiköltöztünk Budapestről, és a budai oldal megközelítése így elég nehézkes lett. Tudnátok ajánlani a pesti oldalon olyan orvost, aki megbízhatóan segíteni tud az itthoni vizsgálatokban? Köszönöm.
Kétszer volt bevizsgált, a kisfiam is az volt. Az Istenhegyin vette észre a méhsövényt dr. Imre Ruben akihez office hiszteroszkópia miatt mentem, hogy nézzék meg jó alaposan a méhemet. A Reprofit ajánlotta ezt a vizsgálatot. Volt tükrözés de az orvos már az azt megelőző UH-on kiszúrta a
méhsövényt és mondta hogy szinte biztos hogy ez a sorozatos vetélések oka és igaza volt.