Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nagyon sajnálom, Ivcsi! ☹️
Szívből kívánom, hogy sikerüljön Nektek! 🍀💞 Nem is szabad feladni! Dupla koronát érdemelsz! 🧡
Igen, most már én is így gondolom. Mindegy milyen a szemszín, hajszín,csak sikerüljön.
Erős blaszto babát kapjunk vissza.
Írj majd,hogy hogyan alakul majd az újabb próbálkozás!
Mivel töck béna vagyok elszámoltam magam 1 nappal így ma voltam vérvételen és ez a 10. Nap
Fet+10😅
Valami elindult.
HCG 77
PROGI 43nmol/l
Egy hajnali cyclo után
A sok csalódás után csak reménykedek és imátkozok🥰
Nagyon sajnálom, Dorina! ☹️
Szívből kívánom, hogy most sikerrel járjatok!🍀
Át tudom érezni, hogy ez milyen nehéz...😔
Szia Dorina!
Sajnálom, hogy nem sikerült elsőre! 😔
Szorítok, hogy 2.donorral minden rendben menjen Nálatok.🍀😊
Hálás vagyok Neked, és Marának, Mancsnanak, hogy megnyugtat tartok🙂
Ezt a cikket találtam közben:
Szia
Igaz,nekünk még nem sikerült a baba,most keressük a második donort,de az elsőnél kicsit aggódtam én is.Én 170 cm magas vagyok,férjem 180,a donorunk 155 cm magas volt,de megnyugtattak hogy nem lenne alacsony a gyerekünk,mert ebben az apa génjei a dominànsabbak.A szemszínnèl is ezt olvastam,főleg ha az apának sötétebb szeme van mint az anyának,akkor nagy valószínűsèggel a gyermeknek is az lesz.Most már én sem aggódom ilyeneken,a legfontosabb hogy legyen jó sok egészséges petesejtje😁Drukkolok Neked/Nektek🤗
Köszönöm a válaszod, Mara! 🙂
Egyelőre úgy gondolom, hogy mi sem mondjuk el,hogy donor segítségével próbálják meg, így igen, nálunk is a vércsoport volt az elsődleges szempont.
A többi miatt már nem is tudom miért aggódom... Talán még nem merem elhinni, hogy végre sikerülhet... Soha nem jutottunk el a beültetésig (eddig csak saját petesejttel próbálkoztunk).
Szerintem se aggódj ilyesmin, mert valóban nem ez a lényeg, s rengeteg keveredés létezik.
A kérdésedre felelve: Mivel mi senkinek sem mondtuk el, hogy a baba donoros, ezért nekünk fontos volt, hogy “lehetetlen” paraméterei ne legyenek majd (ami általában a vércsoport, ritkábban a szemszín).
Nem tudom, te elárulod-e a családban, hogy donort használtok. Ha igen, akkor teljesen mindegy, milyen a donor - ha nem ázsiai vagy fekete, akkor aligha lesz gond. Ha eltitkolod a donort, akkor kissé célszerű figyelni, de akkor sem az a lényeg, hogy a donor pont olyan legyen, mint te, hanem hogy a jellemzőit s férjed adatait keverve ne jöhessen ki lehetetlen kombináció a babánál. Egy példa: 0-s vércsoportú anyának s A-s vércsoportú apának lehet A-s vagy 0-s babájuk, de B-s nem; ergó a donor ne legyen se B-s, se AB-s. A szemszínnel hasonló a helyzet, mert ha mind a két szülőnek tiszta kék- vagy kékjellegű szeme van, akkor nem születik barna szemű babájuk (a testvéred esete tényleg extrém ritka). Ha a férjed barna szemű, vagy a te zöld szemed nem csupazöld, hanem van benne némi barna is, akkor teljesen mindegy, milyen szemű donort kaptál.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat! 😊 Sikerült megnyugtatnod, és még mosolyt is csaltál az arcomra.😀
Annyira nincs elütő különbség, én zöld szemű, a donorunk barna, illetve a hajszín világosabb nála.
Az a baj, hogy nagyon "túlgondolom", és aggódom. De igazad van, bármilyen nem fog kilógni a családból.🙂
Apukám zöld, anyukám kék szemű, a nővéremé barna lett (nem "zabi" baba volt😄) .😀
Sziasztok!
Most kezdtük el a petesejt donor kiválasztását, de nagyon kevés opciót kaptunk (Gyncare), arra hivatkozva, hogy 0 Rh+ a vércsoportom, ami ritka, ezért csak 3 jelöltet kaptunk összesen, ők sem a kéréseinknek megfelelő (szemszín és hajszín is más a donornál).
Nagyon tanácstalan vagyok...
Ti mi alapján választottátok ki a megfelelő donort?
Most nekem a Plaquenil és intralipid kombó megy mert autoimmun pajzsmirigyes vagyok.
Előtte kaptam IViget de azzal sem maradt meg.Dr Szabó Melinda azt mondta hogy ő semmiféle dolgot nem lát ami indokolná az Iviget sőt a Lipidet sem de kikönyörögtem nála az engedélyt.Végül sokkal olcsóbban máshová járok beadatni.
Az előzőekben viszont a Nyitrai doki az mondta kell az IVIG mert lát valamit amit nem tud elmondani magyarul de kell.Próbáltam a leletből kihámozni a sperma elleni valamit írt...most azért ideges vagyok ez miatt is.
Beúlti előtt csinàltattam egy spermium elleni antitest vizsgálatot ami jó lett.Hát nem tudom lehet nézetni kéne még valamit?
Ugyanez van nálam is.Ezt az eddigieknél nem éreztem. Illetve nem ezt éreztem.De ma annyira mint a fene.
Nem adnál privátba egy telszámot szívesen beszélnék veled...
Na csajok ma vagyok Fet+8.
Vettem 1 tesztet és nem akartam hinni a szememnek de halvány pozi lett.
VISZONT
minden délelőtt görcsölök.Nem kicsit.Elkezdtem mától napi 3x 2 magnerotot szedni vagy bármi
magnéziumot.Azon agyalok hogy nem e kevés az a cyclogest amit hajnalba benyomok.Mert délben jön a következő aztán ahogy írtátok kb. 14.00 kor a Prolutex és 22.00 kor még egy cxclo?
Nagyon sajnálom azt amin keresztül mentél /ilyenkor mindig "belehal" egy kicsit az ember/ :-( , szívből örülök, hogy végül sikerült! :-) Nagyon vigyázz magatokra!
Mi sajnos a beültetésig soha nem jutottunk el saját petesejttel, ezért is hoztuk meg a döntést, hogy belevágunk, mert a donorsejtes lombik adhat reményt számunkra, hogy egy család legyünk.
Nagyon szépen köszönöm!😊
Remélem úgy lesz. 🙂
Szép estét Neked / Nektek!
Köszönöm szépen! 😊
Tényleg nem unatkozok, rendesen lefoglal a baba.
Neked is szívből kívánom, hogy hamarosan ugyanilyen elfoglalt legyél. 😊🍀