Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Petesejtdonoros lombik fórum

Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
40344. Enareti (válaszként erre: 40339. - Ivcsi84)
ma 18:11

Nagyon sajnálom, Ivcsi! ☹️

Szívből kívánom, hogy sikerüljön Nektek! 🍀💞 Nem is szabad feladni! Dupla koronát érdemelsz! 🧡

Igen, most már én is így gondolom. Mindegy milyen a szemszín, hajszín,csak sikerüljön.

Erős blaszto babát kapjunk vissza.

Írj majd,hogy hogyan alakul majd az újabb próbálkozás!

40343. Ivcsi84 (válaszként erre: 40340. - Babszi76)
ma 17:58
Ha duplázodik 14 napra pont jó lesz ✌🏻🩷
40342. Dorina83 (válaszként erre: 40340. - Babszi76)
ma 17:49
Azért ez mindenképp pozitív,elindult valami,lehet reménykedni.14.-ik napra lehet ebből szép Hcg😊Barátnőmnek beülti után egy héttel full negatív volt a tesztje,14.-ik napon 225 volt a Hcg,most már 5 hónapos a kisfia.Drukkolok!😊
40341. Babszi76
ma 17:25
Egy picit alacsonynak találom a táblázat szerint...
40340. Babszi76
ma 17:03

Mivel töck béna vagyok elszámoltam magam 1 nappal így ma voltam vérvételen és ez a 10. Nap

Fet+10😅

Valami elindult.

HCG 77

PROGI 43nmol/l

Egy hajnali cyclo után

A sok csalódás után csak reménykedek és imátkozok🥰

40339. Ivcsi84 (válaszként erre: 40328. - Enareti)
ma 15:20
A lényeg egy erős jó besorolású embrio, sajnos én sem jártam még sikerrel 2 körből 4 beültetéssel 😒. Nekem időközben, endometriozist diagnosztizáltak nyílván az sem könnyíti a helyzetemet. Illetve volt egy spontán méhenkívüli terhességem is, ami miatt akár eltolódhatott a beültetési ablak is…de nekem a donorral se volt soha szerencsém egy korai blaszto illetve nagyon gyenge 2-es besorolású lett … 40 évesen most itt tartok… akikkel együtt kezdtem már mind egy-kétszeres anyukák lassan 5 éve küzdök de mindig felállok koronát igazítok és megyek tovább…
40338. Enareti (válaszként erre: 40337. - Dorina83)
ma 14:01

Nagyon sajnálom, Dorina! ☹️

Szívből kívánom, hogy most sikerrel járjatok!🍀

Át tudom érezni, hogy ez milyen nehéz...😔

40337. Dorina83 (válaszként erre: 40336. - Enareti)
ma 13:42
Az első megtapadt,de sajnos a 6. hèten elvetèltem,csak petezsàk volt,embrió nem.A második tavaly augusztusban meg sem tapadt.Utána csináltak uNK és ERA vizsgálatot,az ERA mutatott eltolódást,sztem a vetélés után történhetett.Talán a második ezèrt nem sikerült,rosszkor volt a beültetés,de ezt nem lehet biztosan tudni.A 3. most volt,7.-én,az sem indult el.Nálunk ez az embrió volt a leggyengébb,lehetett ez is az ok,meg sokminden más is.Most a 2. kör előtt csináltunk genetikai (kromoszóma)vizsgálatot a fèrjemnèl,várjuk az eredményt,sajnos a MACS nem volt kivitelezhető az előző körben mert nem volt elegendő mennyisèg amit a férjem produkált.Aznap kalandos utunk volt mert útközben defektet kaptunk,szóval alig értünk oda időre,sztem stresszes volt szegèny....Most szeretnénk mindent megtenni hogy jó embrióink legyenek.Nagyon sok mindenen múlik a siker,de kívánom hogy Nektek ne legyen szükség második donorra!😊
40336. Enareti (válaszként erre: 40333. - Dorina83)
ma 12:58
Miért nem sikerült elsőre Nektek?
40335. Enareti (válaszként erre: 40334. - Enareti)
ma 12:50
megnyugtat tartok = megnyugtattatok 🙂
40334. Enareti
ma 12:49

Szia Dorina!

Sajnálom, hogy nem sikerült elsőre! 😔

Szorítok, hogy 2.donorral minden rendben menjen Nálatok.🍀😊

Hálás vagyok Neked, és Marának, Mancsnanak, hogy megnyugtat tartok🙂

Ezt a cikket találtam közben:

[link]

40333. Dorina83 (válaszként erre: 40328. - Enareti)
ma 12:01

Szia

Igaz,nekünk még nem sikerült a baba,most keressük a második donort,de az elsőnél kicsit aggódtam én is.Én 170 cm magas vagyok,férjem 180,a donorunk 155 cm magas volt,de megnyugtattak hogy nem lenne alacsony a gyerekünk,mert ebben az apa génjei a dominànsabbak.A szemszínnèl is ezt olvastam,főleg ha az apának sötétebb szeme van mint az anyának,akkor nagy valószínűsèggel a gyermeknek is az lesz.Most már én sem aggódom ilyeneken,a legfontosabb hogy legyen jó sok egészséges petesejtje😁Drukkolok Neked/Nektek🤗

40332. Enareti (válaszként erre: 40331. - Mara77)
ma 08:03

Köszönöm a válaszod, Mara! 🙂

Egyelőre úgy gondolom, hogy mi sem mondjuk el,hogy donor segítségével próbálják meg, így igen, nálunk is a vércsoport volt az elsődleges szempont.

A többi miatt már nem is tudom miért aggódom... Talán még nem merem elhinni, hogy végre sikerülhet... Soha nem jutottunk el a beültetésig (eddig csak saját petesejttel próbálkoztunk).

40331. Mara77 (válaszként erre: 40330. - Enareti)
ma 07:42

Szerintem se aggódj ilyesmin, mert valóban nem ez a lényeg, s rengeteg keveredés létezik.

A kérdésedre felelve: Mivel mi senkinek sem mondtuk el, hogy a baba donoros, ezért nekünk fontos volt, hogy “lehetetlen” paraméterei ne legyenek majd (ami általában a vércsoport, ritkábban a szemszín).

Nem tudom, te elárulod-e a családban, hogy donort használtok. Ha igen, akkor teljesen mindegy, milyen a donor - ha nem ázsiai vagy fekete, akkor aligha lesz gond. Ha eltitkolod a donort, akkor kissé célszerű figyelni, de akkor sem az a lényeg, hogy a donor pont olyan legyen, mint te, hanem hogy a jellemzőit s férjed adatait keverve ne jöhessen ki lehetetlen kombináció a babánál. Egy példa: 0-s vércsoportú anyának s A-s vércsoportú apának lehet A-s vagy 0-s babájuk, de B-s nem; ergó a donor ne legyen se B-s, se AB-s. A szemszínnel hasonló a helyzet, mert ha mind a két szülőnek tiszta kék- vagy kékjellegű szeme van, akkor nem születik barna szemű babájuk (a testvéred esete tényleg extrém ritka). Ha a férjed barna szemű, vagy a te zöld szemed nem csupazöld, hanem van benne némi barna is, akkor teljesen mindegy, milyen szemű donort kaptál.

40330. Enareti (válaszként erre: 40329. - Mancs75)
tegnap 21:15

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat! 😊 Sikerült megnyugtatnod, és még mosolyt is csaltál az arcomra.😀

Annyira nincs elütő különbség, én zöld szemű, a donorunk barna, illetve a hajszín világosabb nála.

Az a baj, hogy nagyon "túlgondolom", és aggódom. De igazad van, bármilyen nem fog kilógni a családból.🙂

Apukám zöld, anyukám kék szemű, a nővéremé barna lett (nem "zabi" baba volt😄) .😀

40329. Mancs75 (válaszként erre: 40328. - Enareti)
tegnap 21:00
Mi ugyan úgy kaptuk a teljes donorembriót, aki a kisfiunk lett, hogy a paramétereink egyeztek a donorokéval, de most már azt mondom hogy igazából nem ez a lényeg. Hiszen ki tudja, hogy milyen génkombináció keveredésből mi jöhet ki, még egyező donor esetén is. A gyerkőc meg nem egy klón lesz.😀 Jó, az persze más ha mondjuk a donor vörös hajú és nálatok a családban egyetlen vörös hajú sincs, egyikőtöknél sem. Vagy ha mondjuk kivétel nélkül mindenki szőke hajú a családban, de a donor fekete hajú, azt is nyilván meggondolnám. De ha általános színekről van szó, mondjuk a te szemed kék, a donoré barna, vagy te szőke vagy, ő meg világosbarna, ilyenek miatt nem aggódnék, hiszen biztosan van valaki a családban a felmenők között, akire rá lehet majd fogni hogy a gyerek rá hasonlít.😉 Kilógni legalábbis biztos nem fog a családból. Szerintem saját genetika esetén sem feltétlenül hasonlít a gyerek mindenben a szüleihez.😊
40328. Enareti
tegnap 20:43

Sziasztok!

Most kezdtük el a petesejt donor kiválasztását, de nagyon kevés opciót kaptunk (Gyncare), arra hivatkozva, hogy 0 Rh+ a vércsoportom, ami ritka, ezért csak 3 jelöltet kaptunk összesen, ők sem a kéréseinknek megfelelő (szemszín és hajszín is más a donornál).

Nagyon tanácstalan vagyok...

Ti mi alapján választottátok ki a megfelelő donort?

40327. Ivcsi84 (válaszként erre: 40325. - Babszi76)
tegnap 17:25
Nyitrán a Gyncare-be jártok? ( nagyon örülök a teszt eredményednek) Vergődök, hogy intézmény váltás legyen ne legyen…
40326. Mara77 (válaszként erre: 40325. - Babszi76)
tegnap 08:24
Hát már ezzel is sokkal többet tettél és próbáltál, mint én. Valószínűleg rengeteg dolgot lehetne még nézetni, de ki tudja, mi van hatással. Nekem egyéb nem jut eszembe - a lipid/Sandimmun köröm után szerintem ötletem sem lett volna, mit lehetne még kivizsgáltatni.
40325. Babszi76 (válaszként erre: 40324. - Mara77)
tegnapelőtt 07:10

Most nekem a Plaquenil és intralipid kombó megy mert autoimmun pajzsmirigyes vagyok.

Előtte kaptam IViget de azzal sem maradt meg.Dr Szabó Melinda azt mondta hogy ő semmiféle dolgot nem lát ami indokolná az Iviget sőt a Lipidet sem de kikönyörögtem nála az engedélyt.Végül sokkal olcsóbban máshová járok beadatni.

Az előzőekben viszont a Nyitrai doki az mondta kell az IVIG mert lát valamit amit nem tud elmondani magyarul de kell.Próbáltam a leletből kihámozni a sperma elleni valamit írt...most azért ideges vagyok ez miatt is.

Beúlti előtt csinàltattam egy spermium elleni antitest vizsgálatot ami jó lett.Hát nem tudom lehet nézetni kéne még valamit?

40324. Mara77 (válaszként erre: 40319. - Babszi76)
márc. 25. 19:44
Intralipid és Sandimmun.
40323. Mancs75 (válaszként erre: 40322. - Babszi76)
márc. 25. 19:04
Írtam.
40322. Babszi76 (válaszként erre: 40321. - Mancs75)
márc. 25. 17:40

Ugyanez van nálam is.Ezt az eddigieknél nem éreztem. Illetve nem ezt éreztem.De ma annyira mint a fene.

Nem adnál privátba egy telszámot szívesen beszélnék veled...

40321. Mancs75 (válaszként erre: 40320. - Babszi76)
márc. 25. 17:34
Ez biztató mindenesetre, a legjobbakat kívánom.☺️🍀 Az utolsónál, ami sikeres lett, én is többször görcsöltem az elején. Volt hogy annyira, hogy le kellett feküdnöm. Ilyen korábban nem volt. Mindegyiknél ahol volt megtapadás, éreztem hogy húzódik a méhem, legalábbis ilyesmit éreztem, de ilyen erős görcsöket előtte soha. Mindig azt hittem, hogy elkezdek vérezni, ha nem feküdtem, akkor a wc-re rohangáltam hogy ellenőrizzem... Szerintem önmagában a görcs nem gond, lehet hogy egy Cyclogest nem árt, de lehet hogy felesleges. 🤷‍♀️ Én a pihenésen és Magneroton kívül nem használtam plusz progeszteront.
40320. Babszi76
márc. 25. 15:53

Na csajok ma vagyok Fet+8.

Vettem 1 tesztet és nem akartam hinni a szememnek de halvány pozi lett.

VISZONT

minden délelőtt görcsölök.Nem kicsit.Elkezdtem mától napi 3x 2 magnerotot szedni vagy bármi

magnéziumot.Azon agyalok hogy nem e kevés az a cyclogest amit hajnalba benyomok.Mert délben jön a következő aztán ahogy írtátok kb. 14.00 kor a Prolutex és 22.00 kor még egy cxclo?

40319. Babszi76 (válaszként erre: 40317. - Mara77)
márc. 25. 15:48
Milyen kezelést kaptál rá?
40318. Enareti (válaszként erre: 40317. - Mara77)
márc. 25. 10:21

Nagyon sajnálom azt amin keresztül mentél /ilyenkor mindig "belehal" egy kicsit az ember/ :-( , szívből örülök, hogy végül sikerült! :-) Nagyon vigyázz magatokra!

Mi sajnos a beültetésig soha nem jutottunk el saját petesejttel, ezért is hoztuk meg a döntést, hogy belevágunk, mert a donorsejtes lombik adhat reményt számunkra, hogy egy család legyünk.

40317. Mara77 (válaszként erre: 40308. - Enareti)
márc. 25. 06:38
Nekünk a hatodik beültetés sikerült. Nyolc embriónk lett összesen egy donortól. Az első nem tapadt meg, a következő négyet pedig elvetéltem. Mint kiderült, magas TH1 arány állt fenn nálam, s alighanem emiatt voltak a vetélések. Amikor kezelték ezt a problémát, a hatodik embrió megmaradt.
40316. Enareti (válaszként erre: 40315. - Zsuko84)
márc. 24. 21:12

Nagyon szépen köszönöm!😊

Remélem úgy lesz. 🙂

Szép estét Neked / Nektek!

40315. zsuko84 (válaszként erre: 40314. - Enareti)
márc. 24. 20:40

Köszönöm szépen! 😊

Tényleg nem unatkozok, rendesen lefoglal a baba.

Neked is szívből kívánom, hogy hamarosan ugyanilyen elfoglalt legyél. 😊🍀

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook