Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Penne carbonara recept

Penne carbonara recept

Elkészítési idő 15 perc

A Penne carbonara hozzávalói:
1 doboz penne (Bertolli)
25 dkg bacon
3 gerezd fokhagyma
2 tojás
só, olaj


A Penne carbonara elkészítési módja:
Scikokra vágjuk a bacont és zsírjára sütjük. Amikor lekapcsoltuk alatta a gázt, belenyomjuk a fokhagymagerezdeket. Beletesszük egy zárható tetejű tálba (jénai). Ráütünk két tojást, összekeverjük. Kifőzzük a penne tésztát sós vízben (egy kanál olajat is teszünk bele, nehogy a tészta összeragadjon). Ráöntjük a tésztát az alapanyagokra, összekeverjük és lezárjuk pár percre, amíg a tojás "ráfő" a tésztára. Jó étvágyat!


Kategória: Tésztafélék receptjei


A penne carbonara elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook