Penne carbonara recept


1 doboz penne (Bertolli)
25 dkg bacon
3 gerezd fokhagyma
2 tojás
só, olaj
A Penne carbonara elkészítési módja:
Scikokra vágjuk a bacont és zsírjára sütjük. Amikor lekapcsoltuk alatta a gázt, belenyomjuk a fokhagymagerezdeket. Beletesszük egy zárható tetejű tálba (jénai). Ráütünk két tojást, összekeverjük. Kifőzzük a penne tésztát sós vízben (egy kanál olajat is teszünk bele, nehogy a tészta összeragadjon). Ráöntjük a tésztát az alapanyagokra, összekeverjük és lezárjuk pár percre, amíg a tojás "ráfő" a tésztára. Jó étvágyat!
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: alibenkuka, 2006. szept. 23. 22:51
A penne carbonara elkészítési módja és hozzávalói.