Pecsenyekacsamáj recept
A Pecsenyekacsamáj hozzávalói:3-4 evőkanálnyi olaj
50dkg pecsenyekacsamáj
1 nagy vöröshagyma
4-5 db érett paradicsom és zöldpaprika
5 dkg szezánmag
A Pecsenyekacsamáj elkészítési módja:
A kacsamájat tisztítsd meg gondosan, majd az olajon süsd néhány percig. Add hozzá a felkatikázott hagymát,hintsd meg borssal, majorannával,rázogasd meg olykor-olykor. Ha a hagyma szép üvegesre sült,dobd bele a cikkekre vágott paradicsomot, paprikát,sósd meg és szép békésen addig kevergesd-rázogasd a tűzön, míg a paprika és a paradicsom a neked megfelelő állagú lesz.(Hiszen a lecsót mindenki másképp csinálja!) Eközben egy másik serpenyőben,szárazon pirítsd meg egy kicsit a szezámmagot. Ha kész a lecsó, a máj is átsült már, tálalás előtt szórd rá a magocskákat. Bátran kínálj hozzá kenyeret.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: dobos, 2008. máj. 21. 20:02
A pecsenyekacsamáj elkészítési módja és hozzávalói.