Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Lecsós pecsenyekacsamáj recept

Lecsós pecsenyekacsamáj recept

Elkészítési idő 40 perc

A Lecsós pecsenyekacsamáj hozzávalói:
3-4 evőkanálnyi olaj
50 dkg pecsenyekacsamáj
1 nagyobb vöröshagyma
só, bors, majoránna
4-5 darab érett paradicsom és zöldpaprika
5 dkg szezámmag


A Lecsós pecsenyekacsamáj elkészítési módja:
A kacsamájakat tisztítsd meg gondosan, majd az olajon süsd néhány percig. Add hozzá a felkarikázott hagymát, hintsd meg borssal, majorannával, rázogasd meg olykor-olykor. Ha a hagyma szép üvegesre sűlt, dobd bele a cikkekre vágott paradicsomot, paprikát, sózd meg és szép békésen addig kevergesd-rázogasd a tűzön, míg a paprika és a paradicsom a neked megfelelő állagú lesz. Eközben egy másik serpenyőben, szárazon piríts meg egy kis szezámmagot. Ha kész a lecsó, a máj is átsűlt már, tálalás előtt szórd rá a magocskákat. Bátran kínálj hozzá kenyeret.


Kategória: Egytálételek receptjei


A lecsós pecsenyekacsamáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook