Lecsós pecsenyekacsamáj recept
40 perc
A Lecsós pecsenyekacsamáj hozzávalói:
3-4 evőkanálnyi olaj
50 dkg pecsenyekacsamáj
1 nagyobb vöröshagyma
só, bors, majoránna
4-5 darab érett paradicsom és zöldpaprika
5 dkg szezámmag
A Lecsós pecsenyekacsamáj elkészítési módja:
A kacsamájakat tisztítsd meg gondosan, majd az olajon süsd néhány percig. Add hozzá a felkarikázott hagymát, hintsd meg borssal, majorannával, rázogasd meg olykor-olykor. Ha a hagyma szép üvegesre sűlt, dobd bele a cikkekre vágott paradicsomot, paprikát, sózd meg és szép békésen addig kevergesd-rázogasd a tűzön, míg a paprika és a paradicsom a neked megfelelő állagú lesz. Eközben egy másik serpenyőben, szárazon piríts meg egy kis szezámmagot. Ha kész a lecsó, a máj is átsűlt már, tálalás előtt szórd rá a magocskákat. Bátran kínálj hozzá kenyeret.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 9b98d17b92, 2007. dec. 1. 21:43
A lecsós pecsenyekacsamáj elkészítési módja és hozzávalói.