Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pulykamell szezámmagos salátával recept

Pulykamell szezámmagos salátával recept

Elkészítési idő 60 perc

Kalória 294 kcal
Zsírtartalom 13,2
Szénhidráttartalom 8,1 gramm

A Pulykamell szezámmagos salátával hozzávalói:
4 személyre:
4 szelet pulykamell
4 fej saláta
2 csomó retek
1 kígyóuborka
2-3 evőkanál szezámmag
1 közepes fej vöröshagyma
étolaj
saláta fűszerkeverék/ delikát
Grill fűszerkeverék


A Pulykamell szezámmagos salátával elkészítési módja:
A kiklopfolt pulykamellszeleteket előmelegített Zepter edényben megpirítjuk, majd puhára pároljuk. Utólag ízlés szerint fűszerezzük. Zepter edény hiányában a kiklopfolt pulykamellszeleteket előző este grill fűszerkeverékkel beszórjuk, másnap kevés olaj segítségével serpenyőben puhára pároljuk. A salátát, uborkát, retket megmossuk. A salátát apró darabokra tépjük, az uborkát és a retket vékonyra felszeleteljük. Olajon az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a szezámmagot és rövid ideig pirítjuk. Tűzről levéve a salátástálban előkészített zöldségekre öntjük az öntetet, jól összekeverjük és saláta fűszerkeverékkel ízesítjük.

Súlycsökkentő étrend hasznos eleme ez az étel


Kategória: Húsételek receptjei


A pulykamell szezámmagos salátával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook