Húscsíkok magos bundában recept
A Húscsíkok magos bundában hozzávalói:Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg pulykamellfilé,
20 dkg vegyes mag (lenmag, fekete szezámmag),
2 tojás,
2 evőkanál liszt,
só,
bő olaj a sütéshez
A Húscsíkok magos bundában elkészítési módja:
A húst mosd meg, szárítsd le, vágd vékony csíkokra és sózd meg. A lisztet keverd ki a tojással és egy kevés vízzel, sózd meg. Mélyebb serpenyőben forrósítsd fel az olajat. A húscsíkokat mártsd bele a tojásos tésztába, majd a húst forgasd meg a magokban, végül a forró olajban süsd pirosra. Szedd papírszalvétára, hogy felszívja a felesleges olajat, és tálald. Köretnek burgonyapürét és/vagy párolt zöldséget kínálhatsz hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2009. máj. 29. 21:44
A húscsíkok magos bundában elkészítési módja és hozzávalói.