Pácolt rántott hús anyós módra recept
A Pácolt rántott hús anyós módra hozzávalói:10-12 szelet sertés karaj
2-3 kanál majonéz
1-2 kk mustár
1 kis fej hagyma reszelve
fűszerek ízlés szerint (só, bors...)
olaj
A panírhoz tojás és zsemlemorzsa
A Pácolt rántott hús anyós módra elkészítési módja:
A hagymát lereszeljük, öszzekeverjük a majonézzel, a mustárral, a fűszerekkel és egy kevés olajjal. A húsokat nem túl vékonyra kikloffoljuk. A majonézes páccal bekenjük, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap kipanírozzuk és megsütjük!
Az olaj helyett lehet oliva olajjal is készíteni!
Ha csak egy órát pácolódik a hűtőben is érezni rajta a pácot!
A panírozásnál arra kell ügyelni, hogy a panír NEM ázhat át!! Mindig annyit panírozzunk, amennyit egyszerre meg is tudunk sütni!
Jó étvágyat!!! :)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 724b289414, 2008. máj. 15. 22:14
A pácolt rántott hús anyós módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.