Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Narancsos csirkemáj recept

Narancsos csirkemáj recept

Elkészítési idő 20 perc

A Narancsos csirkemáj hozzávalói:
30 dkg csirkemáj(szív nélkül)
1 közepes narancs
5 dkg vaj
1-1 mk. majoranna és borsmenta
só,törött bors


A Narancsos csirkemáj elkészítési módja:
A csirkemájat csíkokra vágom, és a megmelegített vajon hirtelen átsütöm. Rácsavarom közben a narancs levét, és a héjából is egy keveset reszelve. Megszórom a fűszerekkel, és jól átforralom.Sózni csak a tányéron szoktam.

Burgonyakrokett illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A narancsos csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook