Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tejszínes mustáros csirkemáj recept

Tejszínes mustáros csirkemáj recept

A Tejszínes mustáros csirkemáj hozzávalói:
50 dkg tisztított csirkemáj,
3 közepes fej vöröshagyma,
1 dl tejszín,
1 dl tejföl,
1 evőkanál mustár,
2 db csemege uborka,
só,
bors,
majoránna.


A Tejszínes mustáros csirkemáj elkészítési módja:
A hagymát vékony karikákra, az uborkát hosszú vékony csíkokra vágom, a májat nagyobb darabokra. A hagymát aranysárgára pirítom, jöhet bele a máj, kicsit ezt is pirítom, majd jöhet az uborka, só, bors, majoránna, végül a tejszín, a tejföl és a mustár. Pár perc alatt összefőzöm, és kész! Párolt rizzsel szoktuk enni.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tejszínes mustáros csirkemáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook