Tejszínes mustáros csirkemáj recept

50 dkg tisztított csirkemáj,
3 közepes fej vöröshagyma,
1 dl tejszín,
1 dl tejföl,
1 evőkanál mustár,
2 db csemege uborka,
só,
bors,
majoránna.
A Tejszínes mustáros csirkemáj elkészítési módja:
A hagymát vékony karikákra, az uborkát hosszú vékony csíkokra vágom, a májat nagyobb darabokra. A hagymát aranysárgára pirítom, jöhet bele a máj, kicsit ezt is pirítom, majd jöhet az uborka, só, bors, majoránna, végül a tejszín, a tejföl és a mustár. Pár perc alatt összefőzöm, és kész! Párolt rizzsel szoktuk enni.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. jan. 12. 21:43
A tejszínes mustáros csirkemáj elkészítési módja és hozzávalói.