Sajttal rétegezett tejszínes hús recept
A Sajttal rétegezett tejszínes hús hozzávalói:1 kg csont nélküli karaj,
20 dkg füstölt sajt,
20 dkg trappista sajt,
4 dl tejszín,
só,
paprika,
őrölt bors,
olívaolaj,
A Sajttal rétegezett tejszínes hús elkészítési módja:
A húst vékony szeletekre vágom, kiklopfolom. Enyhén sózom, majd mindkét oldalát megborsozom, paprikával megszórom (ízlés szerint). Egy hőálló tálat enyhén megolajozok, majd beleteszek egy réteg húst. A kétféle reszelt sajtot összekeverem, a tetejére szórom. Újabb réteg hús, majd sajt következik, így rétegezem, amíg a hozzávalók elfogynak. A tetejére a maradék sajt kerül, a végén ráöntöm a tejszínt. 200-220 fokon kb. 50 perc alatt, megsütöm.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. jan. 8. 21:38
A sajttal rétegezett tejszínes hús elkészítési módja és hozzávalói.