Elefántszem recept
Az Elefántszem hozzávalói:50 dkg túró
25dkg margarin
2 csomag vaniliás cukor
1 csomag zselatin
20 dkg cukor
4 dl tej
3 banán
reszelt csoki
Az Elefántszem elkészítési módja:
Robot géppel összedolgozom a túrót, a margarinnal és a vaniliás cukorral A zselatinhoz hozzákeverem a cukrot, majd apránként a tejet és felfőzöm. Miután kissé kihül, a margarinos túróhoz öntöm és összeturmixolom. Egy alufóliával kibélelt, kör alakú formába körberakom a banánokat, beleöntöm a zselatinos krémet és dermesztem. Dermedés után a formából kiborítom, a fóliát leszedem, csokireszelékkel díszítem.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 724b289414, 2008. máj. 6. 08:57
Az elefántszem elkészítési módja és hozzávalói.