Mustáros-Erős Pistás hús recept

Sertéskaraj
3-4 ek. mustár
1 ek. Erős Pista
A Mustáros-Erős Pistás hús elkészítési módja:
A húst kb.: 1 cm vastagságúra szeletelem, egy kicsit kikloffolom. A mustárt és az erős paprikát összekeverem. Majd a húst belemártogatom a pácba. Egy tálba teszem a hús szeleteket és öntök rá olajat. Éjszakára hűtőbe teszem, másnap kevés olajban kisütöm.
Én házi Erős Pistával készítettem, nagyon finom lett.
A húst nem sózom be, mert az erőspaprika sós, túl sós lenne a hús. (mi nem szeretjük a sós kaját.)
Egyszerű és finom!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 724b289414, 2008. febr. 13. 01:52
A mustáros-erős pistás hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.