Omlós pitetészta receptet tudnál írni? (tudásbázis)
11. 712a5d68c1 (válaszként erre: 6. - Ostkati)
2013. jún. 30. 23:19
Nekem is hasonló receptem van omlós tésztára, csak nálam még 2 cs. vaníliás cukor is kerül bele.
10. ostkati
2013. jún. 30. 22:01
Örülök neki, hogy izlett! Tegnap sütöttem én is meggyespitét, mára már nem volt belőle!:)
9. bb439e0ca9 (válaszként erre: 8. - Ostkati)
2013. jún. 29. 07:20
Köszönöm szépen,finom lett! Csak elrontottam kicsit azzal, hogy vastag lett, mivel nem nyújtottam ki eléggé. De maga a tészta finom:)
8. ostkati
2013. jún. 28. 19:43
Írd meg légyszi, ha sikerült , és izlett is!
7. bb439e0ca9
2013. jún. 27. 07:00
Köszi szépen, kipróbálom!
6. ostkati
2013. jún. 26. 16:14
50 dkg liszt, 15 dkg zsír, 15 dkg porcukor,1 cs, sutőpor, 1 pohár tejfel, 3 db tojássárgája.Tojásfehérjével megkenheted a tetejét.
Nálunk ez a kedvenc, éppen tegnap sütöttem meggyes pitét, és már nincs belőle.
5. 5e0c262058 (válaszként erre: 2. - Bb439e0ca9)
2013. jún. 26. 16:08
Van egy kézzel írt, megsárgult papíron lévő receptem, mindjárt megkeresem...
4. szecsilla (válaszként erre: 2. - Bb439e0ca9)
2013. jún. 26. 16:08
Zsírral készítsd és ne margarinnal. Attól omlós lesz.
3. Katinkaboszi (válaszként erre: 2. - Bb439e0ca9)
2013. jún. 26. 16:07
MIután összeállítottad, legalább fél órára be kell tenni a hűtőbe, pihennie kell, utána könnyebb dolgozni vele és törik, víz kell hozzá, egyszerre nem sok.
2. bb439e0ca9
2013. jún. 26. 16:01
Tudom, rengeteg recept van a neten, könyvekben. Rengeteget ki is próbáltam, de mind "puha" volt. Olyat szeretnék, ami omlós, vékony. A tejföltől lesz lágyabb, vagy mit tegyek, ill. ne tegyek bele?
1. bb439e0ca9
2013. jún. 26. 15:58
Omlós pitetészta receptet kérek!
További ajánlott fórumok:
- Gombamártás receptet tudna írni valaki?
- Milyen sós, omlós rúd receptet ismertek?
- Szállítható, nem romlandó torta receptet tudna valaki írni?
- Tortához külső bevonó receptet tudnátok írni?
- Egy igazi omlós sajtós rúd receptet keresek ami porhanyós és nem a puha változat?Tudtok segíteni?
- Tud valaki illatos-omlós csirke receptet (Kínai, thai)?