Olyan kis semmilyen napjaim vannak mostanság. (beszélgetés)
Ilyen gyönyörű helyen laksz? :) Mázlista
jó kirándulást neked.
Okkkkkkkkk.Értem...
Szóval,én úgy gondolom,ha viszonylag közel laksz egy városhoz,sokszor jót tesz egy kis séta,nézelődés,jót tesz,ha kimozdulsz.
1hónapja kb kiköltöztem barátomhoz egy faluba.
Nem ismerek senkit.Nincs (még) munkám.Barátom dolgozik.Elmegy reggel 6-kor és d.u.-án 4kor jön haza.Ő már akkor fáradt(természetesen ezt meg is értem)...nem nagyon tudunk sehova menni,mert itt konkrétan nincs körülöttünk semmi.Csak jó pár db tó.Oda jártunk le,amikor jó idő volt.
Melót keresek neten..de semmi értékelhető.
Sportolni nem tudok,mert nincs konditerem.Főzni nem tudok,mert .....(ez megint egy másik téma).
Szóval vagyok magamnak.
Kifejtenéd bővebben? :)
Ezt akkor érzed amikor rossz kedved van?
Ha most nincs hobbyhoz kedved, aludj egyet, ...álmodj királylány :DDD
Unatkozni nem szabad, tele van negatív töltéssel .
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Olyan édesítőt keresnék, aminek nincs semmilyen mellékíze! Tud valaki segíteni?
- Bulgurt ebédeltem ma. Íztelen, olyan semmilyen egy étel.
- Van itt olyan Anyuka, akinek a babája nem hajlandó semmilyen gyümölcsöt megenni?
- Van itt olyan aki Stimuloton-t szed? Tényleg nem lehet semmilyen alkoholt inni rá?
- Nem olyan régen kaptunk japánból egy "green tea CASTELLA"-t. Nincs hozzá semmilyen leírás és nem tudom elkészíteni. Tud valaki segíteni?