Olyan édesítőt keresnék, aminek nincs semmilyen mellékíze! Tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én használtam sokáig Canderelt. Van egy kevés mellékízé az aspartam miatt, de meg lehet szokni. Most eritritolt vettem, mert az nem tud felszívódni, így tulképpen 0 kalóriás. Nagyon finom, talán annyi, hogy utána egy kicsit kaparja a torkot. A bajom vele az, hogy nagyon drága és mivel kevésbé édes, mint a cukor, több kell belőle. Lehet, hogy érdemes lenne xillittel keverni?
Szisztok!
Azért azt ne felejtsétek, hogy a xilitben is van kalória (300 fölött), tehát nem biztos, hogy egyenértékű az egyéb, mondhatni 0 kalóriás édesítőkkel.
A canderelnek nincs utóíze!
Nekem elhiheted,most vettem.
Eddig nem mertem használni édesítőt,mert még csak olyannal találkoztam aminek volt valami utóíze.
Aszpartám tartalmú,nem annak van az utóíze,henem a saharinoknak!Én így tudom!
Nem kéne hízni tőle elvileg:-))
Én már használtam sütibe is de nem sokszor hiszen nem olcsó ja és teába is.
Nem a 250 dkg veszem ha nem az 500-at mert így olcsóbban jön ki.
Köszi szépen, akkor majd jobban figyelek. De így hogy nyírfacukor más ismerem én is, láttam sokszor, csak az ára miatt nem vettem.
De most azon gondolkodom, hogy én nagyon keveset használok, szinte csak teába, vagy pár dologba de tényleg keveset. Szóval lehet hogy nem lenne vészes ha vennék egy dobozzal sokáig elég lenne. Tehát akkor ez a nyirfacukor ugyanolyan hatású mint az édesítő? Tehát nem hízunk tőle?
De jó! Az gombaölő hatás z jó! :-) Én xilitet használok, és a pötyi édesítőről most szokom le, marad a natúr te, kv. Illetve most semmi, a megvonás, tisztulás időszakában.
Régebben féltem attól hogy visszahízok, ha nem édesítőzök 820 kg fogyás után), de ma már nem: mértékkel fruktóz, méz vagy semmi.Esetleg Ezerédes, de az is fruktózos.
Ja, és fogyok!:-)
pedig a xilit pont ugyanannyira édesít, mint a cukor:)
kb ugyanannyi is kell belőle.
nagy előnye, hogy természetes anyag, és a szervezetre pozitív hatással van, szemben sok más édesítőszerrel.
Ezt a Xilit-et én is próbáltam és mellékíze az nincs, de más íze sem! Nem igazán éreztem, hogy édesítene.
Én most a Lidlis folyékony édesítőt használom és nagyon szeretem.
Amúgy mivel megszokás kérdése az egész, lehet, azt kéne csinálnod, hogy a párodat is fokozatosan hozzászoktatni egyhez, nem?
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Mi az, amit soha senkinek, semmilyen körülmények között sem mondanál el?
- Mi a véleményetek a szénhidrátmentes diétáról?Nincs semmilyen veszélye?
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!