Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Olívasaláta recept

Olívasaláta recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Olívasaláta hozzávalói:
1 zacskó gyorsrizs
1 pohár félszáraz fehérbor
4 evõkanál levétõl lecsöpögtetett marinált paradicsompaprika
2 evõkanál kimagozott olívabogyó
2 dl tejföl
fél tubus szardellapaszta
1 dl majonéz
törött fehér bors
2 gerezd fokhagyma


Az Olívasaláta elkészítési módja:
A rizst az elõírásnak megfelelõen megfõzzük, de a vízbe nem teszünk sót. A majonézt elkeverjük a tejföllel, a szardellapasztával, a megtisztított és szétzúzott fokhagymával, a fehérborral, a törött borssal, majd beletesszük a vékony csíkokra vágott marinált paradicsompaprikát, a finomra vagdalt olívabogyót és a már kihûlt fõtt rizst. 2 órányi hûtés alatt az ízek jól összeérnek.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az olívasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook