Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Ananászbólé recept

Ananászbólé recept

Az Ananászbólé hozzávalói:
1 nagy doboz (50 dkg) ananászbefõtt
1 palack félédes fehérbor
1 palack félédes pezsgõ
1 dl rum
2-3 evõkanál porcukor.


Az Ananászbólé elkészítési módja:
Az ananászbefõttet leszûröm, majd a gyümölcsöt egy mély bóléstálba teszem. Rászórom a cukrot és ráöntöm a rumot, és befedve, legalább fél napig érlelem a hûtõszekrényben. Ezután felkeverem, ráöntöm a gyümölcs levét és a bort, majd ismét befedem és visszateszem a hûtõszekrénybe. Közvetlenül fogyasztás elõtt, a vendégek szeme láttára feltöltöm a jégbe hûtött pezsgõvel, és azonnal tálalom.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az ananászbólé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook