Ananászbólé recept
Az Ananászbólé hozzávalói:1 nagy doboz (50 dkg) ananászbefõtt
1 palack félédes fehérbor
1 palack félédes pezsgõ
1 dl rum
2-3 evõkanál porcukor.
Az Ananászbólé elkészítési módja:
Az ananászbefõttet leszûröm, majd a gyümölcsöt egy mély bóléstálba teszem. Rászórom a cukrot és ráöntöm a rumot, és befedve, legalább fél napig érlelem a hûtõszekrényben. Ezután felkeverem, ráöntöm a gyümölcs levét és a bort, majd ismét befedem és visszateszem a hûtõszekrénybe. Közvetlenül fogyasztás elõtt, a vendégek szeme láttára feltöltöm a jégbe hûtött pezsgõvel, és azonnal tálalom.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. máj. 6. 18:15
Az ananászbólé elkészítési módja és hozzávalói.