Ananászos puncs recept
Az Ananászos puncs hozzávalói:50 dkg ananászbefõtt levével együtt
fél liter édes fehérbor
2 dl cseresznyepálinka
1 citrom
20 dkg cukor
1 zacskó vaníliás cukor.
Az Ananászos puncs elkészítési módja:
Nagy tûzálló tálat elõkészítek. Az ananászbefõttet apróra összevágom, majd levével együtt beleteszem a tálba. Ráöntök 5 dl vizet. A citrom kicsavart levét is beleöntöm, beleszórom a cukrot és a vaníliás cukrot, és ezután felforralom. Néhány percnyi forralás után beleöntöm a bort és a cseresznyepálinkát, majd azonnal lehúzom a tûzrõl. Rögtön tálalom.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. máj. 6. 18:14
Az ananászos puncs elkészítési módja és hozzávalói.