Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Obazda (sajtkrém) recept

Obazda (sajtkrém) recept

Az Obazda (sajtkrém) hozzávalói:
12 dkg camembert
10 dkg Pálpusztai sajt
10 dkg puha vaj
10 dkg krémsajt
1 fej vöröshagyma
0,5 dl pilseni sör
pirospaprika, őrölt köménymag, só, frissen őrölt feketebors


Az Obazda (sajtkrém) elkészítési módja:
A vajat és a krémsajtot összekeverjük, hozzáadjuk a villával alaposan megtört, érett camembert sajtot és a lágy Pálpusztait, az apróra vágott hagymát. Fűszerezzük, s krémet lefedve a hűtőbe tesszük.

Ha teljesen homogén krémet szeretnénk, botmixerrel elérhetjük.
Snidlinggel is nagyon finom.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


Az obazda (sajtkrém) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook